میزان رای ملت است **** امام -

بیایید سوم شهریور را بخاطر ایستادگی و شهادت سه سرباز سرافراز ایرانی ، در مقابل قوای تا بن دندان مسلح روس در سوم شهریور 1320 "روز جلفا " نام گذاری نماییم

سه‌شنبه

ایدزو گسترش آن



خبر اول : به تازگی دانشمندان هاروارد، نتایج یک پژوهش را منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد چگونه سیاست‌های غلط بهداشتی دولت آفریقای جنوبی، جان هزاران بیمار مبتلا به ایدز را در طی سال‌ها گرفته است.
شیوع بیماری ایدز در آفریقای جنوبی بالاست، هم‌اکنون ۵/۷ میلیون نفر در این کشور مبتلا به ایدز هستند و روزانه ۹۰ نفر به خاطر عوارض این بیماری می‌میرند . در کمال تعجب، رئیس‌جمهور پیشین آفریقای جنوبی، «تابو امبکی»، در دوره زمامداری خود ، تحت تأثیر عده کمی از دانشمندانی که معتقد بودند ویروس اچ . آی . وی عامل ایدز نیست، قرار گرفته بود و بنابراین از سیاست‌های درمان ایدز با داروهای ضد ویروس، حمایت نمی‌کرد. او حتی داروهای ضد ویروس را سمی می‌دانست .

تخمین زده می‌شود که اگر داروهای ضد ویروس مناسب در دسترس بیماران مبتلا به ایدز آفریقای جنوبی قرار می‌گرفت، از مرگ زود هنگام ۳۳۰ هزار بیمار و ابتلای ۳۵ هزار نوزادی که از مادر آلوده ‌به ایدزشان، مبتلا شده بودند، جلوگیری می‌شد ..سپتامبر امسال، بعد از یک جدال قدرت در «کنگره ملی آمریکا»، امبکی از ریاست‌جمهوری استعفا داد، ولی سؤالی که مطرح می‌شود این است که به راستی چرا هم‌حزبی‌های او به خاطر در پیش گرفتن این سیاست‌های غلط بهداشتی او را تحت فشار قرار نمی‌دادند . رئیس‌جمهور کنونی آفریقای جنوبی «کالیما ماتلانته» نام دارد، او در نخستین روزی که به قدرت رسید، وزیر بهداشت سابق آفریقای جنوبی را برکنار کرد و شخص دیگری را جایگزین او کرد. وزیر بهداشت قبلی آفریقای جنوبی، خانم «مانتا تسهابالالا امسیمانگ» نام داشت، شخصی که راهبرد و تفکر عجیبی در مورد ایدز در پیش گرفته بود و معتقد بود که ایدز را می‌توان با سیر و عصاره لیموترش و ریشه چغندر، درمان کرد

انتقاد از این شیوه تفکر و سیاست‌های بهداشتی در دوره ریاست‌جمهوری امبکی، چندان ساده و بدون هزینه نبود. حتی «نلسون ماندلا»، وقتی در سال ۲۰۰۳ در یکی از نشست‌های کنگره ملی، از موضع‌گیری حزب در مورد ایدز، انتقاد کرد، به تمسخر گرفته شد .
خبر دوم : از اندونزی در باره گسترش ایدز
بر اساس آمار دولتی، استان «پاپوا»ی اندونزی با داشتن ۱۰۰ هزار بیمار مبتلا به ایدز، بیشترین شیوع این بیماری را در اندونزی دارد، شیوع این بیماری در پاپوآ، ۲۰ برابر سایر مناطق است .
مسئولان این استان به تازگی به این فکر افتاده‌اند که برای کاهش موارد ایدز، در بدن مبتلایان ایدز که رفتارهای پرخطر جنسی دارند، با استفاده از فناوری
RFID
، تراشه‌هایی بگذارند. این تراشه‌های الکترونیکی مرتبا در مورد موقعیت و اعمال این بیماران، پیام‌هایی به مسولان کنترل می‌فرستند و اگر تشخیص داده که شود که فرد مبتلا باعث انتقال ویروس به یک شخص سالم شده است، مجازات می‌شود . مطرح شدن چنین قانونی، خشم فعالان حقوق بشر را برانگیخته است .

هیچ نظری موجود نیست: