به گزارش كي اس ال نيوز عسل يك ماده خوراكي طبيعي است كه در هنگام تهيه هيچ پروسه شيميايي يا گرمايي براي استرليزه كردن آن انجام نمي شود و در برخي شرايط امكان جذب باكتري خاصي را دارا است
در نتايج اين تحقيق اين نكته ذكر شده است كه سم اين باكتري در اندازه بسيار ناچيز يعني در حدود چند نانوگرم مي تواند يك انسان سالم را بلافاصله دچار شوك كرده و بكشد
پژوهشگران تاكيد كرده اند كه والدين با دادن مقدار بسيار ناچيزي از عسل به نوزادان مي توانند اين سم را به بدن نوزادان كمتر از 6 ماه وارد كرده و زمينه مرگ ناگهاني نوزادشان را فراهم كنند
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر